Especial pels amants de la xocolata, dens i intens, molt intens. La clau: que la xocolata sigui de qualitat.
Ingredients
Ingredients
- 225 gr Sucre
- 120 gr Xocolata negra de cobertura
- 90 gr Mantega (més una mica pel motlle)
- 2 Ous batuts
- 90 gr Farina
- 50 gr Nous (o avellanes torrades)
- 1 cc impulsor o llevat quimic
- Un motlle quadrat (desenmotllable) de 20 cm de costat (o un de mida equivalent rodó)
Elaboració
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Untar amb una mica de mantega el motlle
- Fondre la mantega i la xocolata al microones (o al bany Maria). Deixar-la refredar una mica (el temps de preparar els altres ingredients)
- Amb un batedor elèctric de varilles, batre bé els ous amb el sucre, fins que blanquegi i aumenti el volum
- Incorporar la farina tamisada en dues o tres vegades
- Picar les avellanes pelades groserament
- Incorporar la xocolata i la mantega foses a la massa
- Finalment afegir les avellanes trossejades i barrejar-jo tot be
- Abocar aquesta massa al motlle
- Enfornar 30' aproximadament (ha de quedar l'exterior cruixent i l'interior tovet)
- Deixar refredar abanç de desenmotllar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada