Ingredients:
- 2 Albergínies
- 3 Tomàquets madurs
- 1/2 ceba
- Julivert
- 1 dent d'all
- Orenga
- Mozzarel.la en rodanxes
- Parmesà ratllat
- Sal i pebre
Elaboració:
- Preparar una salsa de tomàquet ben espessa amb els tomàquets (sense pell ni llavors), la ceba i l'all trinxats ben petits, i l'orenga, julivert sal i pebre.
- Rentar les albergínies i tallar-les a rodanxes, de 1/2 cm de gruix. Salar-les i deixar reposar 10' per que deixin anar l'aigua.
- Pre-escalfar el forn a 200º.
- Posar un raig d'oli a una safata del forn i a sobre l'albergínia.
- Quan el forn sigui calent coure les rodanxes durant 4', girar els talls i coure 2' més.
- Treure les albergínies del forn i, a una plata de gratinar, muntar els milfulls: posar oli al fons de la plata i un tall de albergínia, a sobre una mica de salsa de tomàquet, a sobre mozzarel.la, un altre tall d'albergínia, salsa, mozzarel.la i, al final, albergínia. Cobrir amb parmesà ratllat.
- Muntar tots els milfulls d'aquesta manera i gratinar al forn fins que siguin daurats, servir ben calent sobre una mica de salsa de tomàquet.
Altres maneres de muntar el plat: tallar les albergínies longitudinalment, en aquesta cas posar-ne 1 per cap, en lloc de dues. També es pot posar en cassoletes individuals i muntar les capes tipus moussaka.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada