dimarts, 8 de maig del 2012

Maduixots amb el seu suc

Això és més un truquet que una recepta, de tan fàcil cóm és. Però com veig que hi ha molta gent que no ho coneix he decidit publicar-ho, per nosaltres és la manera com queden més bons els maduixots:


1 kg maduixots
3 cs sucre
5-6 gotes de vinagre

Els maduixots han de ser madurs. Els rentem be, els treiem el nas i tallem a quarts, els posem a un bol de vidre o ceràmica. Afegim sucre i unes gotes de vinagre (5 o 6 gotes son suficients), remenem be, tapem amb film i ho posem a la nevera. Ho hem de deixar unes hores, va be fer-ho a primera h del matí i estaran llestos per dinar. Durant aquest temps va be remenar els maduixots un parell de vegades, veurem que van deixant anar el seu propi suc, sense haver-ne afegit gens al final tindrem maduixots amb una gran quantitat de suc deliciós.

D'un dia per l'altre també s'aguanten molt be, queden com confitats.

Ves quina cosa més tonta i tan bo com queda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada