dilluns, 23 de juliol del 2012

Amanida de col

Fresqueta i cruixent, deliciosa com a primer plat o com a guarnició. En una bona barbacoa americana no hi falta mai.
Ingredients
  • 500 gr col
  • 250 gr pastanagues
  • 1 ceba petita
  • Opcional: panses sense pinyol, col lombarda, poma
  • Per a la salsa
    • 250 ml maionesa (feta amb i ou gros, 250 ml oli VE, 1 cs vinagre de poma, sal)
    • 100 gr creme fraiche (al super n'he trobat de la marca President)
    • 1 cc mostassa
    • 2 cs sucre
Preparació
  1. Netegem i ratllem en juliana, ben finets, tots els ingredients, millor amb una mandolina o ratllador (si hi posem panses han d'estar remullades una estona abans i escorregudes).
  2. Fem la maionesa i barregem la resta d'ingredients quan és ben lligada.
  3. En un bol barregem les verdures amb la salsa i ho posem a la nevera unes hores, si fa aigua (la col en deixa anar) la retirem, és normal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada