dilluns, 12 de novembre del 2012

Puré de carabassa

Recepta gentilesa d’en Xavier que em va explicar com feia la crema de carabassa a casa seva. Aquesta versió és en realitat un puré de carabassa i verdures, no té tan accentuat el gust dolç de la carabassa i , en canvi, una retirada al gust del brou.

Ingredients
  • 1 carabassa
  • 2 naps
  • 1 porro
  • 2 carabassons
  • 2 patates
Preparació
  1. Pelem les verdures i les tallem a daus. Les saltegem lleugerament amb un raig d’oli a l’olla.
  2. Cobrim justet amb aigua, tapem i ho deixem coure fins que les verdures estiguin toves, sal-pebrem i triturem ben fi amb el turmix.
Aquest cop la vaig servir amb uns xampinyons saltejats. També queda molt bona amb una mica de ceba cruixent per sobre o una cullerada de samfaina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada