dilluns, 16 de setembre del 2013

Coc ràpid

Aquest coc l'he fet seguint la recepta del llibre La cuina de les Terres de l'Ebre. Una recepta de tota la vida.
Ingredients

  • 4 ous
  • 400 gr farina
  • 300 gr sucre (la recepta original en porta 400)
  • 300 cc llet
  • 150 cc oli oliva suau
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 2 gasoses (2 sobres blans i 2 liles)
  • 1 tassa suc de taronja (és opcional, jo en vaig posar ja que no tenia taronges)
Preparació

  1. Pre-escalfem el forn a 175º.
  2. Batem els ous amb el sucre fins que agafin volum.
  3. Hi afegim la llet, l'oli i el suc de taronja (si n'hi poseu) i la pell de llimona, ho barregem be.
  4. Afegim la farina tamisada i barrejada amb el contingut dels sobres de gasosa, de mica en mica fins tenir una massa fina i sense grumolls.
  5. Folrem una safata del forn amb paper de cuinar o be la pintem amb mantega i l'espolsem amb farina.
  6. Enfornem a 175º uns 30', fins que al punxar amb una broqueta surti neta.
  7. Desemmotllem quan sigui fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada