diumenge, 17 de maig del 2009

Coulant fàcil



En general no m'agraden els dolços fets a base de preparats industrials, però he de confessar que he descobert un preparat per fer coulants en 15' amb un resultat sorprenenment bo. Es de gama alta, s'ha de buscar a botigues una mica selectes i he de reconèixer que es car, cada coulant surt per uns 2€ i escaig.

Es una llauna que conté el preparat per fer 6 coulants, els motlles i una màniga pastissera per omplir-los. Les instruccions son molt precises i, si es segueixen al peu de la lletra, el resultat es optim.

Només cal afegir aigua i oli al preparat, batre be una estoneta i enfornar 9'. Si en sobren ( que mai ha sigut el cas a casa meva) es poden guardar a la nevera i escalfar posteriorment al microones o, fins i tot, congelar. El pot també detalla el temps i potencia requerides del microones en cada cas per poder degustar-los com recent fets.




El nom es: MOR&COULANT d'en Xavier Mor Chocolatier.

Ara tinc una recepta de coulant sense preparats, a veure si la faig un dia i surt tan be com aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada