divendres, 26 de juny del 2009

Coca de cabell d'angel

Un altre coca per Sant Joan, semblant a la de llardons, però sense llardons.


Ingredients:
  • 2 plaques de pasta de full congelada de 100 gr aproximadament.
  • 25 gr farina d'ametlla.
  • 50 gr pinyons
  • 150 gr cabell d'angel
  • Sucre i farina

Preparació:

  1. Descongelar la pasta de full i pre-escalfar el forn a 200º.
  2. Enfarinar lleugerament el marbre i estirar les plaques de pasta de full amb el corró fins que quedin ben primes i de la mida de la placa del forn.
  3. Fer un massapà claret amb pols d'ametlla, sucre i aigua.
  4. Poseu una placa de pasta de full a una safata del forn lleugerament untada amb oli o mantega, i pinteu-la amb massapà.
  5. Escampeu el cabell d'angel per sobre i cobriu amb l'altre placa de pasta de full.
  6. Pinteu la segona placa amb massapà i tireu-hi els pinyons per sobre tot i aplanan't-los amb la ma. Finalment espolseu abundantment amb sucre.
  7. Amb un escuradents punxeu una mica la coca per tal que no s'infli massa.
  8. Enfornar a 200º uns 10', fins que quedi ben rossa.

Aquesta coca també es molt bona amb altres farciments com ara xocolata o crema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada