Ingredients:
- 2 plaques de pasta de full congelada de 100 gr aproximadament.
- 25 gr farina d'ametlla.
- 50 gr pinyons
- 150 gr cabell d'angel
- Sucre i farina
Preparació:
- Descongelar la pasta de full i pre-escalfar el forn a 200º.
- Enfarinar lleugerament el marbre i estirar les plaques de pasta de full amb el corró fins que quedin ben primes i de la mida de la placa del forn.
- Fer un massapà claret amb pols d'ametlla, sucre i aigua.
- Poseu una placa de pasta de full a una safata del forn lleugerament untada amb oli o mantega, i pinteu-la amb massapà.
- Escampeu el cabell d'angel per sobre i cobriu amb l'altre placa de pasta de full.
- Pinteu la segona placa amb massapà i tireu-hi els pinyons per sobre tot i aplanan't-los amb la ma. Finalment espolseu abundantment amb sucre.
- Amb un escuradents punxeu una mica la coca per tal que no s'infli massa.
- Enfornar a 200º uns 10', fins que quedi ben rossa.
Aquesta coca també es molt bona amb altres farciments com ara xocolata o crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada