Qué busques?

dimarts, 28 d’abril de 2009

Pastes cruixents de poma

M'encanta fer postres, tot i que es el primer que poso al meu bloc. Miraré d'esmenar-ho a les properes receptes. Aquest es especialment senzill i rapit de fer, el resultat es molt bo.Ingredients
  • Pasta de full congelada
  • Pomes de la varietat que més agradi (acida, golden, reineta)
  • Sucre
  • Mantega
  • Canyella

Elaboració

  1. Descongelar la pasta de full sobre el marbre lleugerament enfarinat, aproximadament 30'.
  2. Pre-escalfar el forn a 180º
  3. Estirar la pasta amb un corró fins que quedi d'un gruix d'uns 3mm.
  4. Tallar cercles de pasta de la mida que agradi més (amb la ajuda d'un platet de cafè o amb un tallapastes adequat).
  5. Pintar una safata del forn amb mantega i escampar-hi sucre per sobre, posar els cercles de pasta (separats un dit).
  6. Punxar la pasta amb una forquilla perquè no pugi i recobrir amb lamines finetes de poma.
  7. A sobre espolsar amb sucre i posar-hi una boleta de mantega.
  8. Enfornar fins que siguin daurades, més o menys 20'.
  9. Treure-les amb la ajuda d'una pala (s'enganxen una mica) i espolsar amb canyella.

Per fer uns postres més festius es pot servir amb una bola de gelat i coulis de préssec (préssecs madurs passats pel minipimer), sensacional !

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: