Ingredients:
- Arrossos salvatages: basmati, vermell i negre
- 1 Pastanaga
- 1 Overginia
- 1 Branca blanca d'api
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1 porro
- 1 All
- 1c panses
- 1c pinyons
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Preparació
- Coure els arrossos amb aigua salada bullent durant 25' aproximadament
- Netejar i tallar els pebrots, l'all i la overginia a dauets, i la resta de verdures a rodanxes.
- Sal-pebrar i saltejar les verdures amb un bon raig d'oli a foc ben viu al wok remenant constantment amb dues culleres, fins que estiguin cuites pero encara cruixents (més o menys 5').
- Afegir a les verdures les panses i els pinyons i reservar.
- Escorrer tota l'aigua del arrós i rentar amb aigua freda.
- Barrejar els arrossos amb les verdures del wok i saltejar-ho tot junt a foc ben viu 5'.
La diversitat de colors i textures fa que sigui un plat molt divertit i atractiu.
La barreja d'arrossos salvatges la vaig comprar a una botiga de productes naturals. També es troben tota mena d'arrossos a les botigues de productes asiàtics.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada