Qué busques?

dijous, 22 de gener de 2009

Saltejat d'arrossos de colors

Ahir no tenia ganes de cuinar i només disposaba de 30' per fer-me quelcom per dinar, direu que no es la situació més adient per sentir-se creativa, pero noi, em va enganxar la musa i vaig improvitzar un saltejat que no sols era bonissim sino molt vistós.

Ingredients:

  • Arrossos salvatages: basmati, vermell i negre
  • 1 Pastanaga
  • 1 Overginia
  • 1 Branca blanca d'api
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 porro
  • 1 All
  • 1c panses
  • 1c pinyons
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

Preparació

  1. Coure els arrossos amb aigua salada bullent durant 25' aproximadament
  2. Netejar i tallar els pebrots, l'all i la overginia a dauets, i la resta de verdures a rodanxes.
  3. Sal-pebrar i saltejar les verdures amb un bon raig d'oli a foc ben viu al wok remenant constantment amb dues culleres, fins que estiguin cuites pero encara cruixents (més o menys 5').
  4. Afegir a les verdures les panses i els pinyons i reservar.
  5. Escorrer tota l'aigua del arrós i rentar amb aigua freda.
  6. Barrejar els arrossos amb les verdures del wok i saltejar-ho tot junt a foc ben viu 5'.

La diversitat de colors i textures fa que sigui un plat molt divertit i atractiu.

La barreja d'arrossos salvatges la vaig comprar a una botiga de productes naturals. També es troben tota mena d'arrossos a les botigues de productes asiàtics.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: