Qué busques?

dimarts, 10 de novembre de 2009

Amanida tébia de bolets i carpaccio de ceps


Ingredients


  • Bolets frescos, aquest cop hi vaig posar: camagrocs, portobellos i 1 cep gros pel carpaccio
  • Barreja d'enciams
  • 1/2 poma golden
  • Dauets de pa fregit
  • 1/4 l Vinagre de Mòdena
  • 1cs sucre Oli verge extra
  • Sal i pebre
Preparació
  1. Laminar el cep el més fi que es pugui amb un ganivet ben esmolat, reservar els retalls que siguin passa petits per afegir-los al saltejat de bolets. Disposar les làmines de ceps al voltant dels plats i amanir amb sal, pebre i oli. Deixar reposar mentre preparem la resta d'ingredients.
  2. Fer una reducció de Mòdena posant el vinagre a un cassó junt amb una cullerada sopera de sucre, deixar-ho bullir fins que tingui textura de xarop.
  3. Saltar els bolets, prèviament nets, sal-pebrats i tallats petits, a una paella amb oli fins que es beguin tota l'aigua.
  4. Fregir els dauets de pa.
  5. Daurar la poma a dauets amb una mica de mantega.
  6. Muntar els plats just abans de servir: al mig del cercle de ceps l'enciam amanit amb sal i la reducció de Mòdena, a sobre una cullerada de bolets saltejats, uns quants dauets de poma i de pa i finalment una mica de reducció de Mòdena per sobre dels ceps

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: