Qué busques?

dimecres, 14 d’abril de 2010

Risotto de bolets i espàrrecs


Que n'es de bo l'arròs !, aquest cop amb bolets, un altre de les meves passions gastronòmiques.








Ingredients

  • Arròs rodó
  • 1 ceba mitjana
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • Ceps secs (posats en remull unes hores abanç)
  • Rossinyols confitats (o els bolets que més agradin, en temporada millor frescos !)
  • Espàrrecs triguers
  • Brou de verdures (el triple que d'arròs)
  • Oli d'oliva
  • Mantega
  • Parmesà ratllat
  • Sal i pebre
Preparació

  1. Sofregim la ceba tallada ben petita i quan sigui ben cuita afegirem al sofregit el tomàquet, i finalment els bolets (els que siguin secs s'han d'haver posat en remull unes hores avanç).

  2. Tirarem l'arròs al sofregit i li fem donar uns tombs.

  3. Finalment hi tirem el brou calent i l'aigua (colada) de remullar els bolets, sal i pebre.

  4. Anem remenant de tant en tant durant la cocció (de 15 a 20' segons agradi més "al dente" o no tant)

  5. 5' avanç d'acabar la cocció afegirem un bon tros de mantega i una mica de parmesà ratllat, tot remenant perquè quedi tot ben unit i cremós (si cal durant la cocció afegirem miquetes de brou).

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: