Que n'es de bo l'arròs !, aquest cop amb bolets, un altre de les meves passions gastronòmiques.
Ingredients
- Arròs rodó
- 1 ceba mitjana
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- Ceps secs (posats en remull unes hores abanç)
- Rossinyols confitats (o els bolets que més agradin, en temporada millor frescos !)
- Espàrrecs triguers
- Brou de verdures (el triple que d'arròs)
- Oli d'oliva
- Mantega
- Parmesà ratllat
- Sal i pebre
Sofregim la ceba tallada ben petita i quan sigui ben cuita afegirem al sofregit el tomàquet, i finalment els bolets (els que siguin secs s'han d'haver posat en remull unes hores avanç).
Tirarem l'arròs al sofregit i li fem donar uns tombs.
Finalment hi tirem el brou calent i l'aigua (colada) de remullar els bolets, sal i pebre.
Anem remenant de tant en tant durant la cocció (de 15 a 20' segons agradi més "al dente" o no tant)
5' avanç d'acabar la cocció afegirem un bon tros de mantega i una mica de parmesà ratllat, tot remenant perquè quedi tot ben unit i cremós (si cal durant la cocció afegirem miquetes de brou).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada