Qué busques?

dissabte, 15 de maig de 2010

Faves tendres amb menta


Ingredients
  • 1 Kg fe faves amb beina per persona
  • 1 porro
  • 1 ceba mitjana
  • 4-5 alls tendres
  • 1 brot de menta
  • 1 fulla de llorer
  • Sal, pebre i oli d'oliva
Preparació
  1. Desgranar les faves.
  2. Estofar els alls tendres, la ceba i el porro, tallats molt petits, amb oli a una cassola. A foc suau fins que quedi transparent i es comenci a daurar.
  3. Afegir el llorer, les faves, sal i pebre.
  4. Coure tapat a foc suau 10'.
  5. Afegir la menta picada i coure tapat 5' més.

2 comentaris:

  1. lo millor!
    increhible recepta
    si veieu q les fabes son una mica massa dures per acabar de ferles no deixeu de posar'hi una mica de caldo: vegetaria, aixo si!

    ResponSuprimeix

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: