Qué busques?

dilluns, 4 de maig de 2009

Chow Mein vegetal

Aquest Chow Mein es 100% de verdures i hortalisses, no porta els fideus xinesos típics, d'aquesta manera el plat es molt més lleuger alhora que manté tot el sabor i la riquesa d'aromes. Grans avantatges d'aquest plat son la gran varietat de verdures i hortalisses que admet, i la facilitat i rapidesa de preparació, de manera que es ideal per obrir la nevera i improvitzar amb el que hi hagi.

Ingredients
  • 1 cullerada d'ametlles torrades
  • 1/2 ceba en juliana
  • 1 tronc d'api en rodanxes
  • 1 Pebrot verd en tiretes
  • Triar altres verdures com: bròquil, margallons, coliflor, albergínia, carabassó, fonoll, nap , pèsols, bolets...
  • 2cm Gingebre fresc ratllat
  • 1c Maizena Express
  • 2c salsa de soja
  • 1 tassa d'aigua
  • Sal
  • 1 tassa d'arròs bullit (per acompanyar)

Preparació

  1. Netejar les hortalisses i tallar-les en juliana.
  2. Saltejar totes les verdures al wok, començant per les que tarden més en coure, afegir hi també el gingebre ratllat i una mica de sal. Han de quedar cruixents.
  3. Desfer la maizena amb l'aigua calenta i la salsa de soja
  4. Afegir aquesta preparació al wok i deixar coure a foc mig durant 10'
  5. Rectificar de sal i tirar per sobre les ametlles trossejades grosseres
  6. Servir ben calent acompanyat d'arròs bullit

Lamentablement les fotos que vaig fer del plat acabat han quedat desenfocades, misteris del autofocus!, el proper cop que el cuini prometo reemplazar la foto de la recepta ;o)

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: