Qué busques?

dimarts, 8 de febrer de 2011

Quiché d'espinacs

Aquesta es la versió ràpida de la quiché, si fas servir massa brisa preparada i espinacs congelats, en 45' tens un primer plat senzill i que sempre queda bé:


Ingredients
  • 1 paquet de pasta brisa
  • 1 bossa d'espinacs a l'allet
  • 1 ampolleta de crema de llet (250 ml)
  • 3 ous
  • 2 cs pinyons
  • 2 cs formatge emmental ratllat
  • Sal, pebre i nou moscada
Preparació
  1. Pre-escalfar el forn a 200º
  2. Pintar el motlle amb oli o mantega (jo faig servir oli d'oliva amb un esprai).
  3. Folrar el motlle amb la massa brisa apretant les parets i el fons per que no hi guedin espais ni bombolles, tallar la pasta sobrera (amb la que sobra pots fer galetes salades o un altre cosa).
  4. Saltar els espinacs a una paella amb poc oli.
  5. A un bol batre els ous amb la crema de llet, afegir-hi el formatge ratllat, els espinacs, els pinyons, sal, pebre i nou moscada i barrejar-ho be tot junt.
  6. Omplir el motlle amb la barreja i enfornar uns 40' (si es daura massa baixar el forn a 180º) fins que estigui ben daurat.
Amb la massa que va sobrar aquest cop vaig fer una quiche individual per l'Anna, que odía els espinacs, cambiant els espinacs per dauets de pernil dolç i formatge de cabra "rulo".

1 comentari:

  1. m'has fet agafar ganes de menjar espinacs, demà me'n faré per dinar

    ResponElimina

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: