Qué busques?

diumenge, 9 de maig de 2010

Pastissets de quark

El quark es un formatge fresc alemany que es molt suau i cremós, jo diria que es més a prop del iogurt que del formatge. Habitualment es menga condimentat i untat o per fer cobertures de pastissos barrejat amb nata. En aquesta recepta forma part de la massa i dona una textuta i sabor diferents a aquests pastissets.

Ingredients
  • 120 gr formatge quark
  • 150 gr mantega
  • 150 gr sucre moreno
  • un pessic de sal
  • 2 ous
  • 60 gr llet
  • 60 gr maicena
  • 200 gr farina
  • 1 c d'impulsor (o 1 sobre de llevat químic)
  • 50 gr festucs crus
  • Xocolata de cobertura
Preparació
  1. Pre-escalfar el forn a 190º
  2. Batre el formatge, la mantega, el sucre i la sal fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Afegir-hi la farina, la maicena i l'impulsor, tamizant-los.
  4. Barrejar-hi també els ous ben batuts i la llet i barrejar suaument fins a obtenir una massa fina.
  5. Finalment afegir els festucs picats grosserament.
  6. Omplir motlles (tipus magdalena) i enfornar 20-25'
  7. Quan siguin freds cobrir els pastissets amb xocolata de cobertura fosa.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: