Qué busques?

dilluns, 20 d’abril de 2009

Tomàquets farcits

Una recepta per aquell dia que tenim uns tomàquets bons de debó i els volem donar tot el protagonisme. Jo avui tenia uns excelents tomàquest raf, pero amb tomàquets rosa o de Montserrat també quedaria perfecte.



Ingredients:

  • 4 Tomaquets vermells forts
  • 4 c Arròs integral bullit
  • 2c Formatge emmental ratllat
  • 1/2 Pebrot vermell
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Buidar els tomàquets i reservar la polpa, posar-los cap per avall sobre un paper de cuina per treure l'aigua que puguin tenir.
  2. Barrejar la polpa del tomàquet, l'arròs, el formatge i el pebrot vermell tallat a dauets petits. Salpebrar aquesta farsa.
  3. Salar els tomàquets i farcir-los
  4. Coure al microones fins que es fongui el formatge pero vigilant que els tomàquets no quedin tous (al meu microones son 2' a màxima potència)

Queden molt be acompanyats d'amanida de rúcula o de brots germinats.

Altres farciments molt bons:
- Arròs, bolets i formatge cheddar
- Blat de moro, pebrot vermell, formatge fresc cremós, nous i julivert (en aquest cas no cal coure, servir freds)

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: