Qué busques?

dilluns, 21 de novembre del 2011

Pastís de Ferrero Rocher

Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i aquí està. Un èxit: deliciosa i facilíssima. La foto es veu la superfície blanquinosa, això és perquè vaig congelar el pastís per poder-lo traspassar de safata més fàcilment, quan es va descongelar va quedar perfecte, encara que ja no vaig poder fer fotos amb tota la familia al voltant reclamant la seva racció.

Ingredients
(es pot fer exactament la ½ dels ingredients per un motlle més petit)
  • 26 bombons Ferrero Rocher
  • 900 ml crema de llet
  • 100 ml llet
  • 2 sobres flam Royal (els de 4 flams)
Per la base:
  • 200 gr galetes Maries
  • 100 gr mantega fosa
  • 100 ml llet
Preparació

  1. Trinxar les galetes ben fines amb la picadora, barrejar-les amb la mantega i afegir la llet en dues vegades, ha de quedar una bola de massa, gens líquida, si cal hi posem menys llet.
  2. Pintar un motlle de 26 cm desmuntable amb mantega i cobrir la base amb la massa de galetes repartida uniformement.
  3. Pre-escalfar el forn a 150º i coure la base de galetes durant 15' aprox.
  4. Entretant posar la turmix: els bombons, la crema de llet, la llet i els flams, i trinxar-ho tot junt fins que quedi ben fi.
  5. Posar la barreja a un cassó i dur-ho a ebullició sense parar de remenar, quan faci la primera bombolla al bullir retirar del foc.
  6. Abocar al motlle sobre la base de galetes, deixar refredar una mica i deixar-ho quallar varies hores a la nevera. Un cop quallat es pot congelar (molt pràctic per traslladar de safata)

Un altre día vaig fer-ho en flameres individuals i sense la base de galetes, també molt bó encara que dificil per desemmotllar, les flameres arrissades van costar molt, les rodones va ser més fàcil.  Amb la ½ dels indredients van sortir 6 flams.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: