Qué busques?

dimarts, 28 d’abril de 2009

Brownie

Especial pels amants de la xocolata, dens i intens, molt intens. La clau: que la xocolata sigui de qualitat.
 Ingredients
  • 225 gr Sucre
  • 120 gr Xocolata negra de cobertura
  • 90 gr Mantega (més una mica pel motlle)
  • 2 Ous batuts
  • 90 gr Farina
  • 50 gr Nous (o avellanes torrades)
  • 1 cc impulsor o llevat quimic
  • Un motlle quadrat (desenmotllable) de 20 cm de costat (o un de mida equivalent rodó)
Elaboració
  1. Pre-escalfar el forn a 180º
  2. Untar amb una mica de mantega el motlle
  3. Fondre la mantega i la xocolata al microones (o al bany Maria). Deixar-la refredar una mica (el temps de preparar els altres ingredients)
  4. Amb un batedor elèctric de varilles, batre bé els ous amb el sucre, fins que blanquegi i aumenti el volum
  5. Incorporar la farina tamisada en dues o tres vegades
  6. Picar les avellanes pelades groserament
  7. Incorporar la xocolata i la mantega foses a la massa
  8. Finalment afegir les avellanes trossejades i barrejar-jo tot be
  9. Abocar aquesta massa al motlle
  10. Enfornar 30' aproximadament (ha de quedar l'exterior cruixent i l'interior tovet)
  11. Deixar refredar abanç de desenmotllar
 Per acabar aquest postre en forma de deliciosa bomba calórica servir-lo amb gelat de vainilla i salsa de xocolata calenta, un dia es un dia !

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: