Qué busques?

dimecres, 6 de maig de 2009

Milfulls d'alberginia i mozzarel.la

No us agrada l'alberginia ? suau, melosa, toveta.. mmmm a mi m'encanta, i amb formatge es una delícia.

Ingredients:

  • 2 Albergínies
  • 3 Tomàquets madurs
  • 1/2 ceba
  • Julivert
  • 1 dent d'all
  • Orenga
  • Mozzarel.la en rodanxes
  • Parmesà ratllat
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Preparar una salsa de tomàquet ben espessa amb els tomàquets (sense pell ni llavors), la ceba i l'all trinxats ben petits, i l'orenga, julivert sal i pebre.
  2. Rentar les albergínies i tallar-les a rodanxes, de 1/2 cm de gruix. Salar-les i deixar reposar 10' per que deixin anar l'aigua.
  3. Pre-escalfar el forn a 200º.
  4. Posar un raig d'oli a una safata del forn i a sobre l'albergínia.
  5. Quan el forn sigui calent coure les rodanxes durant 4', girar els talls i coure 2' més.
  6. Treure les albergínies del forn i, a una plata de gratinar, muntar els milfulls: posar oli al fons de la plata i un tall de albergínia, a sobre una mica de salsa de tomàquet, a sobre mozzarel.la, un altre tall d'albergínia, salsa, mozzarel.la i, al final, albergínia. Cobrir amb parmesà ratllat.
  7. Muntar tots els milfulls d'aquesta manera i gratinar al forn fins que siguin daurats, servir ben calent sobre una mica de salsa de tomàquet.

Altres maneres de muntar el plat: tallar les albergínies longitudinalment, en aquesta cas posar-ne 1 per cap, en lloc de dues. També es pot posar en cassoletes individuals i muntar les capes tipus moussaka.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: