Qué busques?

dijous, 30 d’abril de 2009

Banda de Fruita i Xocolata

Un altre postre amb pasta de full, facilíssim, deliciós i molt vistós.



Ingredients

  • Pasta de full congelada
  • Fruites fresques variades al gust (maduixots, pinya, raïm, plàtan, kiwi, gerds...)
  • 100 gr xocolata negra de cobertura
  • Gelatina neutra
  • 1 gotet d'aigua
  • 4c de sucre
  • 1 rovell d'ou

Elaboració

  1. Descongelar la pasta de full sobre el marbre lleugerament enfarinat.
  2. Pre-escalfar el forn a 200º .
  3. Pintar una safata del forn amb mantega i posar-hi a sobre el rectangle de pasta de full. Punxar tota la superfície amb una forquilla, deixant una vora de dos dits a tot el voltant sense punxar.
  4. Pintar la vora de la pasta amb el rovell d'ou batut amb 1 cullerada d'aigua, i enfornar fins que sigui daurat (aproximadament 10').
  5. Fer un almívar amb el gotet d'aigua i el sucre.
  6. Rentar i tallar les fruites: els maduixots i els grans de raïm per la meitat (treure les llavors del raïm), les altres a rodanxes. Anar-les posant a una plata i pintar-les amb l'almívar.
  7. Fondre la xocolata al bany maria o al microones.
  8. Fondre la gelatina o preparar-la seguint les instruccions del paquet.
  9. Muntar la banda: amb una espàtula escampar una capa fina de xocolata per tota la superfície de full, excepte les vores, a sobre posar-hi la fruita ben escorreguda, intercalant-la segons colors al gust de cadascú, finalment pintar tota la fruita amb la gelatina.
  10. Deixar una estona avanç de servir perquè s'endureixi la xocolata i qualli la gelatina.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: