Ingredients
- 100gr xocolata negra de cobertura
- 1/4l cafè
- 200gr sucre
- 100gr sucre pel caramel
- 500cc crema de llet
- 250cc llet
- 6 ous i 2 rovells
- 1 branca de canyella
- Pell de 1/2 llimona
Preparació
- Pre-escalfar el for a 140º.
- Caramelitzar el motlle.
- Fer el cafè ( jo el vaig fer descafeïnat, perquè soc al·lèrgica a la cafeïna, i també surt bo).
- Barrejar a un cassó el cafè, la crema de llet, la llet, la pell de llimona i la canyella. Posar-ho al foc fins que trenqui el bull, llavors retirar del foc, afegir-hi la xocolata i barrejar be fins que es fongui totalment i quedi homogeni.
- Batre els ous i els rovells amb el sucre.
- Quan la barreja de cafè i llet sigui tèbia colar-la i afegir els ous batuts.
- Omplir la flamera i enfornar al bany Maria (amb l'aigua ja calenta) a 140º 45' (o fins que punxant amb una broqueta metàl·lica surti neta)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada