Qué busques?

divendres, 28 de maig del 2010

Flam de Capuccino

Ingredients
  • 100gr xocolata negra de cobertura
  • 1/4l cafè
  • 200gr sucre
  • 100gr sucre pel caramel
  • 500cc crema de llet
  • 250cc llet
  • 6 ous i 2 rovells
  • 1 branca de canyella
  • Pell de 1/2 llimona
Preparació
  1. Pre-escalfar el for a 140º.
  2. Caramelitzar el motlle.
  3. Fer el cafè ( jo el vaig fer descafeïnat, perquè soc al·lèrgica a la cafeïna, i també surt bo).
  4. Barrejar a un cassó el cafè, la crema de llet, la llet, la pell de llimona i la canyella. Posar-ho al foc fins que trenqui el bull, llavors retirar del foc, afegir-hi la xocolata i barrejar be fins que es fongui totalment i quedi homogeni.
  5. Batre els ous i els rovells amb el sucre.
  6. Quan la barreja de cafè i llet sigui tèbia colar-la i afegir els ous batuts.
  7. Omplir la flamera i enfornar al bany Maria (amb l'aigua ja calenta) a 140º 45' (o fins que punxant amb una broqueta metàl·lica surti neta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: