Qué busques?

dimarts, 17 de febrer del 2009

Wok de naps i altres verdures amb gingebre

Ingredients
  • 1 Nap gros (pero que sigui ben tendre)
  • 1 Albergínia
  • 2 Pastanages
  • 1 Branca d'api
  • 1/2 Pebrot verd
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1 tros de gingebre fresc (2cm aprox)
  • Sal
  • Oli d'oliva

Preparació

  1. Neteja i talla les verdures a daus .
  2. Salteja-les al wok amb oli d'oliva a temperatura alta, remenant constantment. Començant per les que tarden més a coures, junt amb el gingebre ratllat i sal, fins que siguin cuites pero encara una mica cruixents.
  3. Servir ben calent.

Fàcil, rapid i deliciós, el toc picant i perfumat del gingebre lliga perfectament amb la suavitat del nap i les verdures saltejades. Aquest pot ser un primer plat o un acompanyament perfecte. També lliga estupendament amb arrós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: