Qué busques?

dissabte, 25 de juny de 2011

Plum Cake de xocolata (amb panificadora)

Intens de xocolata i apte pels al.lèrgics als fruits secs.
Fet amb panificadora: apte per quan es te molta feina i no pots estar pendent del forn ;o))

Ingredients
  • 5 ous
  • 165 gr sucre
  • 1 pessic d'essència de vainilla
  • 1 pessic de sal
  • 1.5 cs rom negre
  • 230 gr margarina (o mantega tova)
  • 330 gr farina
  • 2.5 cc llevat químic
  • 75 gr Cobertura de xocolata negra
  • 100 gr gotes de xocolata resistents a l'escalfor
  • 50 gr Cobertura de xocolata per adornar o 2 cs de sucre glaç
Elaboració
  1. En un bol batem els ous, el sucre, la vainilla i la sal amb les varilles durant 5'.
  2. Fonem els 75 gr de cobertura al bany maria o al microones.
  3. Posem aquesta preparació a la cubeta de la panificadora i afegim, en aquest ordre: el rom, la xocolata fosa, la margarina, la farina i el llevat.
  4. Connectem el programa de de pastissos, pes 1 kg i daurat intens.
  5. Al cap de 5' afegim les gotes de xocolata.
  6. Al cap de 20' podem treure les pales.
  7. En acabar la cocció desemmotllem i deixem refredar sobre una reixeta.
  8. Quan sigui fred recobrir amb la resta de la cobertura fosa deixant que caiguin goterons pels costats o espolsar amb sucre glaç
Per fer-lo sense panificadora aniríem afegint els ingredients al bol del pas #1, procurant que quedessin ben incorporats. Ho abocaríem a un motlle prèviament pintat amb mantega i espolsat amb farina, i ho enfornaríem a 180º uns 45', punxant amb un escuradents per comprovar si ja es cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: