Aquest diumenge dinar d'aire italià, pasta fresca al pesto, scaloppine al limone (pels carnívors), amanida de tomàquet, lambrusco, i per acompanyar-ho tot aquesta focaccia feta amb formatge, olives i orenga, mmmmmmm
Ingredients- 240 ml aigua
- 3 cs oli oliva VE
- 1 cc sal
- 450 farina de força
- 1 sobre de llevat per fer pa (sec)
- 3 cs parmesà ratllat
- 1/2 cs orenga
- Olives sense pinyol i partides per la meitat
- Sal maldon per espolsar
- Afegir els ingredients a la cubeta de la panificadora en aquest ordre: l'aigua tèbia, l'oli, la sal, la farina barrejada amb el parmesà i l'orenga i, finalment el llevat. Connectem el programa de masses pujades.
- Pre-escalfem el forn a 200º.
- Tornem a pintar la focaccia amb oli, tornem a pressionar amb les puntes dels dits, distribuïm per sobre les olives i l'espolsem amb sal Maldon.
- Enfornem a 200º 20-25'.
- Un cop cuita deixar-la refredar sobre una reixeta. Es pot menjar tèbia o freda, tallada a tires
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada