Qué busques?

divendres, 3 d’abril de 2009

Guacamole

Aquest popular entrant mexicà es un dels preferits a casa, agafes un nacho el farceixes amb guacamole i ja estàs perdut, impossible parar !

No hi ha cap recepta igual, després de provar diverses variacions la que ens agrada més es aquesta:

Ingredients
  • 2 Alvocats madurs
  • 1 Tomàquet vermell fort
  • 1/2 Llimona (el suc)
  • 1/2 Ceba
  • 1/2 All
  • Tabasco
  • Pebre blanc
  • Sal
  • Nachos o Doritos dippas

Elaboració

  1. Pelar els alvocats i tallar la polpa a daus grossers
  2. Treure la pell i les llavors del tomàquet i tallar-lo a dauets petits, tallar també la ceba ben petita.
  3. Trinxar l'all tant petit com puguis, millor que no es trobin els trossos
  4. Barrejar a un bol l'alvocat, la ceba, el tomàquet, l'all, el suc de llimona, sal, pebre i unes gotes de tabasco. Tastar i rectificar de sal i picant al gust
  5. Servir en un bol acompanyat de nachos

L'alvocat s'oxida ràpidament. Per evitar que s'enfosqueixi, si s'ha de preparar amb anticipació, es deixen els pinyols del alvocat a dins del bol, barrejats amb el guacamole. D'aquesta manera es conserva perfectament varies hores.

A nosaltres ens agraden més els nachos (o Doritos) naturals, sense sabors afegits (Tex-Mex i altres), així domina el gust del guacamole.

2 comentaris:

  1. m'ho apunto per un altre dia.al final com no tenia temps vaig comprarlo al super..jeje...

    ResponSuprimeix

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: