No hi ha cap recepta igual, després de provar diverses variacions la que ens agrada més es aquesta:
Ingredients
- 2 Alvocats madurs
- 1 Tomàquet vermell fort
- 1/2 Llimona (el suc)
- 1/2 Ceba
- 1/2 All
- Tabasco
- Pebre blanc
- Sal
- Nachos o Doritos dippas
Elaboració
- Pelar els alvocats i tallar la polpa a daus grossers
- Treure la pell i les llavors del tomàquet i tallar-lo a dauets petits, tallar també la ceba ben petita.
- Trinxar l'all tant petit com puguis, millor que no es trobin els trossos
- Barrejar a un bol l'alvocat, la ceba, el tomàquet, l'all, el suc de llimona, sal, pebre i unes gotes de tabasco. Tastar i rectificar de sal i picant al gust
- Servir en un bol acompanyat de nachos
L'alvocat s'oxida ràpidament. Per evitar que s'enfosqueixi, si s'ha de preparar amb anticipació, es deixen els pinyols del alvocat a dins del bol, barrejats amb el guacamole. D'aquesta manera es conserva perfectament varies hores.
A nosaltres ens agraden més els nachos (o Doritos) naturals, sense sabors afegits (Tex-Mex i altres), així domina el gust del guacamole.
ho haurem de provar...
ResponEliminam'ho apunto per un altre dia.al final com no tenia temps vaig comprarlo al super..jeje...
ResponElimina