Qué busques?

dilluns, 8 d’octubre de 2012

Cigrons amb espinacs

Ja comença a fer fresca i tornen a venir de gust els plats de llegum ben guisats. Aquí en tenim un que de tan senzill fins i tot sembla absurd publicar-lo, un plat de diari dels de tota la vida.


Ingredients (per 4 persones)
  • 600 gr cigrons cuits
  • 250 gr espinacs cuits
  • 4 ous durs
  • 4 cs tomàquet triturat sense pell ni llavors
  • ½ ceba
  • All i julivert trinxats
  • Sal i pebre

Preparació
  1. Fem un sofregit amb la ceba, l’all i el julivert i finalment el tomàquet.
  2. Quan el sofregit és a punt hi afegim els espinacs talats ben petits i ho saltegem tot uns minuts.
  3. Afegim els cigrons, sal-pebrem i els deixem també uns minuts barrejant-los be amb els espinacs.
  4. Finalment ho posem a la safata de servir amb els ous durs tallats a quarts per sobre.

 Aquest guisat a vegades el faig amb una variació: separo els rovells de les clares, afegeixo els rovells trinxats al final del sofregit junt amb un got de brou vegetal. La resta és igual però posant les clares ratllades sobre els cigrons al servir. D’aquesta manera la salsa és una mica més clareta i també queda molt bo. 

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: