Amb tanta melmelada ara m'he d'inventar receptes per utilitzar-la ;o)) Aquesta es una adaptació: en lloc de suc de llimona hi he posat melmelada de llimona i gingebre, han quedat més suaus de sabor però ben bones:
amb aquestes quantitats me'n van sortir 18
Ingredients
- 6 cs melmelada de llimona (o 4 cs de suc de llimona + ratlladura de llimona)
- 220 ml oli gira-sol
- 250 gr farina
- 1 sobre llevat químic
- 1 pessic de sal
- 200 gr sucre
- 4 ous
- Crema de xocolata amb avellanes de Comerç Just (o Nutella)
Preparació
- Pre-escalfar el forn a 250º
- Batre els ous amb el sucre una bona estona fins que blanquegin i quedin ben escumosos
- Afegir la melmelada de llimona, l'oli i la sal. Barrejar be amb les varilles.
- Barrejar la farina i el llevat i afegir-ho de mica en mica tot tamisant-ho, batre molt be amb les varilles fins a la total incorporació.
- Omplir la meitat dels motlles amb la pasta i posar a cadascun una mica de crema de cacau, formant una bola amb l'ajuda de 2 culleretes de cafè, tapar la xocolata amb més massa fins omplir 3/4 del motlle.
- Opcionalment s'hi pot tirar sucre per damunt, formarà una crosta molt bona. Jo no en poso perquè no agrada gaire als de casa.
- Enfornar posant la safata una mica més amunt de la meitat del forn i coure 5' a 250º (escalfor només a baix). Baixar la temperatura a 200º i coure 5' més, baixar a 180º i coure 2-5' més vigilant que no es cremin. Han de quedar ben daurades.
ULL: Si es posa poca pasta sota la crema de xocolata, al coure es pot cremar la xocolata.
Si aconseguiu que en sobrin, aquestes magdalenes aguanten be dins una llauna, però no puc assegurar quants dies, a casa meva no han durat mai ni 24 hores !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada