Després de tot l'estiu fent gazpacho, avui se m'ha acudit fer una crema freda de tomàquet inspirada en les broquetes de tomàquet i mozzarel.la al pesto. Ha sortit fresca i aromàtica, boníssima.
- 2kg tomàquets madurs
- 1 safata d'alfàbrega fresca
- 1 all
- 1 got d'aigua
- sal, pebre blanc
- Oli d'oliva verge
- Boletes de mozzarel.la fresca
- Escaldar els tomàquets, pelar-los i treure les llavors
- Treure les branques de la alfàbrega i deixar només les fulles. Reservar-ne unes quantes per adornar els plats
- Posar tots els ingredients al turmix, excepte la mozzarel.la, i triturar-ho tot fins que quedi una crema ben fina
- Refredar a la nevera abanç de servir
- Muntar els plats adornant amb una broqueta de boletes de mozzarel.la i unes fulles d'alfàbrega
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada