divendres, 3 de juliol del 2009

Hummus d'Ametlles

Recepta copiada vilment del Delantal Verde ... però es que es tan i tan bo, que ho havia de compartir ! Així es com m'ha quedat a mi:




Ingredients
  • 200 gr ametlles crues
  • 3 c tahín (pasta de sèsam)
  • 1 all
  • Julivert fresc
  • Alfàbrega fresca
  • Suc de llimona
  • Oli d'Oliva verge extra
  • Aigua
  • Sal
Preparació:
  1. Preparar la llet d'ametlles tal i com s'explica a la recepta anterior. Reservar la llet, només utilitzarem la polpa d'ametlles ben escorreguda.
  2. Al minipimer barrejar la polpa d'ametlles amb les herbes, l'all, la pasta de sèsam, sal, un rajolí d'oli i afegir-hi miquetes d'aigua fins obtenir una textura cremosa i untable.
  3. Tastar i rectificar segons al gust.

Ideal com a entrant fred acompanyat de torradetes i bastonets vegetals: pastanaga, api, cogombre, endívia...

1 comentari:

  1. Quina bona idea! :D
    Tenia una muntanya d'ametlles que no hi havia manera d'acabar-nos-les i estava buscant receptes... i diana!
    Em semblen dues receptes bones, senzilles i que et permeten aprofitar del tot les ametlles. I a més a més m'ha permès arribar fins el teu blog: Felicitats i gràcies!

    ResponElimina