Fresca de la nevera, es una orxata diferent, refrescant, sana i deliciosa. A banda de poder-la utilitzar en lloc de llet per crear plats diferents, ja estic pensant en alguns postres que poden quedar molt bons fet amb aquesta llet d'ametlles.
Ingredients:
- 200gr d'ametlles crues
- 1l aigua
- Opcional: Sucre o edulcorant al gust
- Opcional: Aroma al gust (vainilla, canyella..)
Elaboració:
- Posar les ametlles en remull amb l'aigua 2h.
- Trinxar-ho be amb el turmix, ha de quedar ben fi.
- Colar-la amb un xinés gran, o fer servir un drap fi, apretant be per escórrer al màxim l'aigua i separar-la de la polpa d'ametlla.
- Ara ja es pot endolcir i aromatitzar al nostre gust i d'acord amb l'us que se'n vulgui fer i deixar refredar a la nevera. Jo senzillament me la he begut com una orxata amb edulcorant i canyella.
I voleu saber el millor de tot ? el meu interès no era la llet d'ametlles, era només una pas previ per fer Hummus d'Ametlles, i ha resultat que la llet ja m'ha encantat. Tot seguit poso la recepta del Hummus treta també del Delantal Verde. Un blog excel.lent de receptes vegetarianes !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada