dimarts, 29 de març del 2011

Magdalenes amb gotes de xocolata


Ingredients
  • 220 ml oli gira-sol
  • 250 gr farina
  • 1 sobre llevat químic
  • 1 pessic de sal
  • 200 gr sucre
  • 4 ous
  • 180 gr gotes de xocolata resistents a l'escalfor
  • Ratlladura de llimona o 2 gotes d'essencia
Preparació
  1. Pre-escalfar el forn a 240º.
  2. Batre els ous amb el sucre una bona estona fins que blanquegin i doblin el volum.
  3. Afegir l'esencia de llimona, l'oli i la sal. Barrejar be amb les varilles.
  4. Barrejar la farina i el llevat i afegir-ho de mica en mica tot tamisant-ho, batre molt be amb les varilles fins a la total incorporació. Finalment afegir-hi les gotes de xocolata i barrejar be.
  5. Omplir els motlles 3/4 parts amb la pasta i posar a cadascun una mica de sucre a sobre. Posar-los a la safata del forn recoberta amb un tapet de silicona (així no es torren tant de sota)
  6. Enfornar posant la safata a mitja alçada del forn i coure: 5' a 250º (escalfor només a baix). Baixar la temperatura a 200º i coure 5' més, baixar a 180º i coure 2-5' més vigilant que no es cremin, fins que comencin a agafar color.

2 comentaris:

  1. i quan fiques el xocolate?

    ResponElimina
  2. Oops, quin lapsus ! s'afegeigen després de la farina, ja ho he posat a la recepta. Mercés per avisar-me !

    ResponElimina