divendres, 1 d’abril del 2011

Melmelada de poma i canyella

Ingredients
  • 1 kg pomes sense pell ni llavors.
  • 500 gr sucre
  • suc 1 llimona
  • 1 cc canyella
  • 12 gr pectina
Preparació
  1. Tallar les pomes a trossos de la mida que es vulgui, jo les tallo com si fos per fer truita de patates. Ens agrada trobar els trossets de poma.
  2. Posar a la cubeta de la panificadora tots els ingredients i connectar el programa de confitures. Al final afegir 20' més fins que tingui la textura adequada.
  3. Omplir els pots esterilitzats amb la melmelada calenta i deixar refredar una mica avanç de tancar els pots (sense prémer al màxim). Es millor fer servir pots nous i  amb tap de rosca.
  4. Si es volen conservar s'han  de posar a una olla amb aigua bullent que els cobreixi uns 4 dits i fer-los bullir durant 20'. Després deixar-los refredar totalment dins l'olla avanç de treure'ls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada