Fet amb panificadora: apte per quan es te molta feina i no pots estar pendent del forn ;o))
Ingredients
- 5 ous
- 165 gr sucre
- 1 pessic d'essència de vainilla
- 1 pessic de sal
- 1.5 cs rom negre
- 230 gr margarina (o mantega tova)
- 330 gr farina
- 2.5 cc llevat químic
- 75 gr Cobertura de xocolata negra
- 100 gr gotes de xocolata resistents a l'escalfor
- 50 gr Cobertura de xocolata per adornar o 2 cs de sucre glaç
- En un bol batem els ous, el sucre, la vainilla i la sal amb les varilles durant 5'.
- Fonem els 75 gr de cobertura al bany maria o al microones.
- Posem aquesta preparació a la cubeta de la panificadora i afegim, en aquest ordre: el rom, la xocolata fosa, la margarina, la farina i el llevat.
- Connectem el programa de de pastissos, pes 1 kg i daurat intens.
- Al cap de 5' afegim les gotes de xocolata.
- Al cap de 20' podem treure les pales.
- En acabar la cocció desemmotllem i deixem refredar sobre una reixeta.
- Quan sigui fred recobrir amb la resta de la cobertura fosa deixant que caiguin goterons pels costats o espolsar amb sucre glaç
Per fer-lo sense panificadora aniríem afegint els ingredients al bol del pas #1, procurant que quedessin ben incorporats. Ho abocaríem a un motlle prèviament pintat amb mantega i espolsat amb farina, i ho enfornaríem a 180º uns 45', punxant amb un escuradents per comprovar si ja es cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada