divendres, 2 de setembre del 2011

Raviolis de bolets amb salsa de nous

En 5' un plat de pasta molt bo i nutritiu, acompanyant-lo d'una bona amanida tenim un dinar complert fet en el temps de parar taula:

Ingredients
  • Raviolis de bolets frescos (o la pasta fresca que agradi més)
  • 100 gr nous
  • 1 all petit
  • 2 cs julivert trinxat
  • 1 ampolleta de nata líquida
  • 3-4 cs parmesà ratllat
  • 40 gr mantega fosa
  • Sal i pebre
Preparació
  1. Passem pel minipimer tots els ingredients per fer la salsa, bo i tastant-la per rectificar al gust.
  2. Bullim la pasta i l'escorrem.
  3. Servim la pasta amb la salsa per sobre.

1 comentari:

  1. Una recepta ràpida però molt bona.
    Receptes així solventen dinars dels dies de cada dia, quan pleguem a les tres i quan arriben el més calent és a l'aigüera ;-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina