dijous, 20 d’octubre del 2011

Pizza fina

Ja feia temps que buscava una recepta fàcil de pizza fina, aquesta costa de manipular però ha quedat molt bona. Seguiré fent probes, de moment deixo aquesta recepta.
Ingredients
  • 225 ml aigua templada
  • 1 cc sal
  • 2 cc sucre
  • 15 gr oli oliva
  • 325 gr farina de força
  • 1 cc llevat de forner sec soluble
Preparació amb panificadora
  1. Posem a la cubeta de la panificadora els ingredients en l'ordre de la recepta i connectem el programa de masses pujades.
  2. En acabar el programa pintem amb oli dues safates del forn i posem la meitat de la massa a cadascuna, tapem amb film també pintat amb oli i deixem reposar 15'.
  3. Per estirar la massa, que és molt enganxosa, ens enfarinem les mans i empolvorem amb farina la massa, anem estirant i donant la forma de pizza.
  4. Farcim les pizzes, la de la foto es una base de salsa de tomàquet i orenga, rodanxes de tomàquet, làmines de xampinyons frescos, sal, pebre i mozzarel.la.
  5. Deixem reposar les pizzes farcides 30' o 1h.
  6. Enfornem al forn pre-escalfat a 220º uns 10' o fins que les vores siguin torradetes. Servir immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada