dijous, 24 de novembre del 2011

Albergínies farcides amb verduretes i moixernons

Bo, bo, bo, unes albergínies farcides gustoses no han de portar necessàriament carn ,o))
Ingredients
  • 2 albergínies mitjanes
  • 1 carabassó
  • 2  pastanagues
  • 2 tomàquets vermells
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 dents d'all
  • 15 gr moixernons
  • Formatge emmental ratllat
  • Salsa de soja
Preparació
  1. Posem en remull els moixernons amb l'aigua justa per cobrir-los.
  2. Tallem les albergínies per la meitat all llarg, fem uns talls sense arribar al fons, salem untem amb oli i les posem a coure al forn a 200º uns 20', fins que siguin toves.
  3. Mentrestant tallem totes les verdures a dauets petits, els alls picats fins i els tomàquets sense pell ni llavors.
  4. Traiem les albergínies del for i les buidem, reservant la polpa tallada a dauets.
  5. Ho sofregim començant per la ceba, quan sigui transparent afegim l'all i el porro, després afegim el carabassó, més tard la pastanaga l'albergínia i al final el tomàquet.
  6. Colem els moixernons i reservem l'aigua passant-la per un colador de tela.
  7. Quan el sofregit està acabat hi afegim els moixernons, salpebrem i després de fer un tomb hi tirem l'aigua dels moixernons, ho deixem fer xup-xup fins que se la begui tota, 5' abans d'acabar hi tirem un raig de salsa de soja. Finalment tastem i rectifiquem de sal.
  8. Omplim les barquetes d'albergínia amb aquesta barreja, cobrim generosament amb formatge ratllat i gratinem.

1 comentari: