Aquesta recepta l'he tret de Ma Petite Boulangerie, com sempre surt perfecte.
Ingredients
- 125 gr mantega en pomada
- 1/2 cc essència de vainilla
- 60 gr sucre
- 60 gr sucre morè
- 1 ou petit
- 160 gr farina
- 1/2 cc bicarbonat
- 50 gr xocolata fondant a trossets petits
- 50 gr nous
- Dins d'un bol batem be la mantega amb els sucres, l'essència de vainilla i l'ou, fins que quedi una crema homogènia.
- Afegim la farina barrejada amb el bicarbonat, tamisant-la.
- Incorporem la xocolata i les nous trossejades grosses amb les mans.
- Deixem la massa a la nevera 1h com a mínim, pot ser també d'un dia per l'altre.
- Formem boletes i les posem sobre paper de forn ben separades entre si.
- Enfornem al forn pre-escalfat a 180º uns 10' fins que just comencin a agafar color.
- Retirar amb una pala i deixar refredar sobre una reixeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada