dilluns, 12 de març del 2012

Pintxos d'albergínia i mozzarella fresca

Vaig trobar un lloc on venien la mozzarel.la fresca de búfala de l'Empordà, feia temps que la volia tastar i he de confessar que em va agradar molt, tant sabor com textura i consistència excel.lents, molt bona.

Aquest pintxo és molt fàcil, l'únic secret és als ingredients, si son bons el mos és deliciós.

Vaig coure les rodanxes d'albergínia al forn a 200º, 5' per banda, bo i regades amb oli d'oliva VE. Prèviament les havia deixat reposar amb sal per tal que deixessin anar l'aigua, una bona estona.
Un cop les albergínies es van refredar només calia muntar els pintxos: rodanxa d'albergínia, rodanxa de tomàquet (vermell, fort, de branca i ben aromàtic), unes fulles d'alfàbrega fresca picadetes fines, rodanxa de mozzarel.la de búfala de l'Empordà amb uns cristalls de sal Maldon, rodanxa d'albergínia i una mica més d'alfàbrega, i ja ho tenim. Una simfonia al paladar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada