dimecres, 15 de juny del 2011

Coca-Napolitana de full amb xocolata

Com les Napolitanes, però en gran. Fàcil, ràpid, vistós i bo... es que ho tot per improvisar un postre en 25'.

Ingredients
  • 2 plaques de pasta de full descongelades (10' sobre un paper al marbre)
  • 100 gr xocolata de cobertura en gotes
  • 1 ou
  • Sucre glaç
Preparació

  1. Pre-escalfar el forn a 180º
  2. Recobrir la safata del forn amb paper de cuina i posar-hi a sobre una planxa de pasta de full, pintar les vores amb ou batut i recobrir amb perles de xocolata de cobertura total la superfície excepte les vores.
  3. Tapar amb l'altra planxa pressionant les vores amb una forquilla. Pintar tota la superfície amb ou batut i fer-hi uns talls en diagonal amb un ganivet ben esmolat.
  4. Enfornar a 180º uns 20', fins que hagi pujat bé i estigui daurada.
  5. Espolsar amb sucre glaç quan sigui freda.
Altres farcits: cabell d'angel en lloc de xocolata, coure les plaques de full per separat i quan siguin fredes muntar-les com un tortell amb trufa o nata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada