Com les Napolitanes, però en gran. Fàcil, ràpid, vistós i bo... es que ho té tot per improvisar un postre en 25'.
Ingredients
- 2 plaques de pasta de full descongelades (10' sobre un paper al marbre)
- 100 gr xocolata de cobertura en gotes
- 1 ou
- Sucre glaç
Preparació
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Recobrir la safata del forn amb paper de cuina i posar-hi a sobre una planxa de pasta de full, pintar les vores amb ou batut i recobrir amb perles de xocolata de cobertura total la superfície excepte les vores.
- Tapar amb l'altra planxa pressionant les vores amb una forquilla. Pintar tota la superfície amb ou batut i fer-hi uns talls en diagonal amb un ganivet ben esmolat.
- Enfornar a 180º uns 20', fins que hagi pujat bé i estigui daurada.
- Espolsar amb sucre glaç quan sigui freda.
Altres farcits: cabell d'angel en lloc de xocolata, coure les plaques de full per separat i quan siguin fredes muntar-les com un tortell amb trufa o nata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada