dilluns, 31 d’octubre del 2011

Pa fet a casa: integral de civada i llavors

Per fer amb panificadora

Ingredients
per un pa d'un Kg
  • 400 cc Aigua
  • 13 gr Sal
  • 25 gr Sucre moré
  • 25 gr Oli d'oliva de 0,5º
  • 25 gr Llet en pols
  • 150 gr Farina de força
  • 175 gr Farina integral de civada
  • 250 gr Farina integral (de 80)
  • 2 sobres llevat de forner instantani o 25 gr llevat fresc Levital
  • 40 gr llavors de sèsam
  • 40 gr pipes de girasol crues i pelades
  • 40 gr llavors de llí daurat
Elaboració
  1. Posar a la cubeta de la panificadora els ingredients excepte les llavors.
  2. Connectar el programa de pa integral o el que hi hagi més llarg, a la panificadora Moulinex gran el nº11, que dura 3h 50', seleccionar pes 1 kg i daurat mig.
  3. En acabar desemmotllar immediatament i deixar refredar completament sobre una reixeta.
Aquest mateix pa l'he fet posant farina de sègol en lloc de la de civada i també queda molt bo.
Per conservar millor el pa jo el llesco i el congelo, d'aquesta manera en tinc diversos i només cal treure les llesques que es necessiten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada