Per fer amb panificadora
Ingredients
per un pa d'un Kg
- 400 cc Aigua
- 13 gr Sal
- 25 gr Sucre moré
- 25 gr Oli d'oliva de 0,5º
- 25 gr Llet en pols
- 150 gr Farina de força
- 175 gr Farina integral de civada
- 250 gr Farina integral (de 80)
- 2 sobres llevat de forner instantani o 25 gr llevat fresc Levital
- 40 gr llavors de sèsam
- 40 gr pipes de girasol crues i pelades
- 40 gr llavors de llí daurat
- Posar a la cubeta de la panificadora els ingredients excepte les llavors.
- Connectar el programa de pa integral o el que hi hagi més llarg, a la panificadora Moulinex gran el nº11, que dura 3h 50', seleccionar pes 1 kg i daurat mig.
- En acabar desemmotllar immediatament i deixar refredar completament sobre una reixeta.
Aquest mateix pa l'he fet posant farina de sègol en lloc de la de civada i també queda molt bo.
Per conservar millor el pa jo el llesco i el congelo, d'aquesta manera en tinc diversos i només cal treure les llesques que es necessiten.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada