Ingredients
- 350 gr de fideus del nº 1
- 1 ceba
- 2-3 dents d'all
- Julivert
- Trompetes de la mort
- 1l brou vegetal
- Oli d'oliva, sal i pebre
- Allioli
- Posar un raig d'oli generós a la paellera i fer un sofregit amb l'all, el julivert i la ceba trinxats ben petits.
- Quan la ceba sigui transparent afegir-hi els fideus, a foc mig enrossir els fideus remenant-los sovint. Han de quedar d'un to daurat fosc el més uniforme possible.
- Mentrestant saltejar els bolets a un altra paella, si son frescos i escalfar el brou.
- Quan ja falti poc als fideus afegir-hi els bolets tallats no massa grans i acabar d'enrossir-ho tot junt.
- Tirar-hi la meitat del brou, sal i pebre. Coure durant uns 15' vigilant que el brou bulli uniformement, i afegint-ne de mica en mica a mida que els fideus se'l beguin.
- Quan ja estiguin al punt deixar reposar 5', els fideus es posaràn de punxa, i ja es pot servir la fideuà acompanyada d'allioli.
aquesta tardor sort en tenim dels bolets secs. en aquesta fideuada, le trompetes hi deuen quedar de mort, i perdó pel joc de paraules.
ResponEliminaquina bona idea!! ha d'estar deliciós!!! ho provaré tambçe amb trompetes que en tenim un munt de seques!!
ResponElimina