dilluns, 9 d’abril del 2012

Llenties amb verdures

Boníssimes els dies freds, no sé que tenen les llenties que realcen els sabors que s'hi barregen, d'aquest plat s'assaboreix cada cullerada.
Ingredients
  • 600 gr llenties cuites (fetes a casa o comprades a un lloc de confiança)
  • 1 tasseta d'arròs rodó
  • 300 ml brou vegetal
  • 1/2 carabassó
  • 1/2 albergínia
  • 1/2 ceba
  • 2 alls sencers
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets vermells
  • 2 fulles de llorer
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
Preparació
  1. A una cassola posem un bon raig d'oli d'oliva i sofregim els 2 alls sencers i amb pell, junt amb la ceba trinxada ben petita. Quan sigui transparent hi afegim la pastanaga, els tomàquets (sense pell ni llavors), l'albergínia i el carabassó tot tallat a dauets i 2 fulles de llorer.
  2. Quan veiem que les verdures son ben sofregides hi afegim el brou i al arrencar el bull tirem l'arròs.
  3. Al cap de 15' afegim les llenties, sal-pebrém i ho deixem fent xup-xup tot junt 5' més, fins que l'arròs sigui cuit. Si es vol es pot afegir brou per fer-ho més caldós.
  4. Servir ben calent retirant els alls i les fulles de llorer.

2 comentaris:

  1. Hola noia, avui he descobert el teu blog i veig que hem agafat el mateix camí, la alimentació vegetariana, per al mateix company de viatge, la fibromiàlgia. Et seguiré i amb el teu permís republicaré al meu blog alguna recepta.

    ResponElimina
  2. Encantada de la teva visita Mercé. M'encanta que circulin les receptes, he visitat el teu bloc i també t'agafaré alguna recepta, encara que veig que tu menges peix.

    ResponElimina