dilluns, 2 d’abril del 2012

Pa fet a casa: Pa de llet

Aquesta recepta dona com a resultat un pa blanc molt flonjo i suau, ideal per fer entrepans. M'encanta aquest pa.

Ingredients
(per un pa d'1 Kg)
  • 300 ml llet sencera tèbia
  • 150 ml aigua tèbia
  • 2.25 cc sal
  • 3 cc sucre
  • 38 gr mantega (en pomada)
  • 675 gr farina de força blanca
  • 1.5 cc llevat sec de forner
Preparació
  1. Posar els ingredients a la cubeta de la panificadora en l'ordre que apareixen a la recepta.
  2. Connectar el programa de pa bàsic, 1 Kg i daurat mig.
  3. Quan queda 1h 40' per acabar es poden retirar les pales (és molt recomanable fer-ho, així les llesques surten molt més senceres).
  4. En acabar el programa traiem el pa de la cubeta i el deixem refredar sobre una reixeta (1h mínim).
El pa que no consumim en el dia el congelo llescat, així sempre tinc pa recent fet a punt, només cal posar-lo una mica a la torradora, el just per descongelar, i queda perfecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada