dilluns, 25 de juny del 2012

Crema de ceps per pasta

Millor amb pasta fresca, tant farcida com sola. Amb aquesta salsa de sabor intens i delicat alhora, l'èxit és garantit

Ingredients
  • 1 paquet de ceps secs (15gr)
  • 1 ampolleta de nata líquida
  • 1/2 got d'aigua
  • 1 ceba mitjana
  • Oli, sal i pebre
Preparació
  1. Rentar be els ceps per tal que no tinguin sorra. Tallar-los a trossets petits i posar-los a bullir en 1/2 got d'aigua durant 5'.
  2. Sofregim la ceba a foc lent, quan es comenci a enrossir la posem al vas del minipimer, hi afegim la nata i triturem be.
  3. Posem a la paella els ceps amb la seva aigua i ho deixem reduir, afegim la nata amb la ceba trinxada, sal-pebrem i ho fem bullir a foc viu un parell de minuts.
Bullim la pasta, l'escorrem be i servim la pasta barrejada amb la salsa i parmesà ratllat a part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada