dilluns, 28 de gener del 2013

Carxofes amb patata

Segueixo amb els plats d'hivern, be, ja és el que toca, oi? Avui un gustosíssim plat de carxofes, molt de diari, que ja feia la meva mare i ens encanta.

Ingredients
per 5 persones
  • 8 carxofes
  • 4 patates
  • 1 tomàquet vermell
  • 2 alls
  • Sal i pebre
Preparació
  1. Posem un raig d'oli al fons d'una olla.
  2. Quan sigui calent hi fregim el tomàquet tallat a quarts i els alls sencers i amb la pell.
  3. Afegim les carxofes netes de les fulles dures i tallades a quarts o octaus depenent de la mida, les fregim només una miqueta.
  4. Afegim les patates netes i tallades a trossos, les fem fer un tomb, sal-pebrém i cobrim justet amb aigua bona.
  5. Tapem i deixem bullir fins que la verdura sigui cuita.
  6. Servim ben calent en plats fondos la verdura i el caldo que quedi, és un plat de cullera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada