dilluns, 21 d’octubre del 2013

Fideus d'arròs fregits amb verdures

Un altre plat molt fàcil i d'aprofitament, d'aquells que obres la nevera i el fas amb el que hi hagi.
Ingredients

  • 1 Paquet de fideus d'arròs
  • 1 manat d'espàrrecs
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 100 gr xampinyons
  • 2 Bitxos frescos
  • Salsa de soja
  • Sal i pebre
Preparació

  1. Netegem i tallem les verdures a daus i laminem els xampinyons.
  2. Posem oli al wok i saltegem a foc viu les verdures i els xampinyons, sal-pebrem i les deixem al-dente. Reservem.
  3. Preparem els fideus seguint les instruccions del paquet, normalment posarem aigua a una olla, quan bulli retirem del foc hi aboquem els fideus, tapem i deixem reposar uns 5'.
  4. Escorrem be els fideus i els afegim al wok, fregim a foc viu barrejant amb les verdures i remenant tota la estona amb dues culleres, hi tirem un raig de salsa de soja, fregim uns minuts més. rectifiquem de sal i pebre si cal (hem de tenir en compte que la salsa soja és salada).
  5. Servim immediatament ben calents.

Com aquests fideus son absolutament neutres de gust es poden barrejar amb qualsevol cosa fins i tot freds en amanides.
Si calgues re-escalfar-los va millor fer-ho en una paella, he observat que al micoones es ressequen i endureixen una mica.

2 comentaris:

  1. Nosaltres a casa també en fem una de semblant. Que bona que t'ha quedat!

    ResponElimina
  2. oooohhhh, la faré, però sense salsa de soja, que porta glúten!

    ResponElimina