Un altre plat molt fàcil i d'aprofitament, d'aquells que obres la nevera i el fas amb el que hi hagi.
Ingredients- 1 Paquet de fideus d'arròs
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 100 gr xampinyons
- 2 Bitxos frescos
- Salsa de soja
- Sal i pebre
- Netegem i tallem les verdures a daus i laminem els xampinyons.
- Posem oli al wok i saltegem a foc viu les verdures i els xampinyons, sal-pebrem i les deixem al-dente. Reservem.
- Preparem els fideus seguint les instruccions del paquet, normalment posarem aigua a una olla, quan bulli retirem del foc hi aboquem els fideus, tapem i deixem reposar uns 5'.
- Escorrem be els fideus i els afegim al wok, fregim a foc viu barrejant amb les verdures i remenant tota la estona amb dues culleres, hi tirem un raig de salsa de soja, fregim uns minuts més. rectifiquem de sal i pebre si cal (hem de tenir en compte que la salsa soja és salada).
- Servim immediatament ben calents.
Com aquests fideus son absolutament neutres de gust es poden barrejar amb qualsevol cosa fins i tot freds en amanides.
Si calgues re-escalfar-los va millor fer-ho en una paella, he observat que al micoones es ressequen i endureixen una mica.
Nosaltres a casa també en fem una de semblant. Que bona que t'ha quedat!
ResponEliminaoooohhhh, la faré, però sense salsa de soja, que porta glúten!
ResponElimina